Ernst & Young Nederland

EY is wereldwijd actief in Assurance, Tax & Law, Transactions en Advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Onze waarden bepalen wie we zijn. Samen vormen zij de principiële grondslag van onze wereldwijde organisatie. Zij geven richting aan ons doen en laten. Zij hebben invloed op hoe we met elkaar samenwerken — en hoe we onze cliënten van dienst zijn en omgaan met de samenleving.

De keuzes en beslissingen van ieder van ons hebben rechtstreeks gevolgen voor de manier waarop we elkaar ervaren en waarop onze cliënten en de maatschappij ons ervaren. Onze waarden geven ons het vertrouwen dat we bij het nemen van die beslissingen uitgaan van dezelfde beginselen — in alle geledingen van onze organisatie, wereldwijd.

Tijdens de STAR Management Week zullen wij ons met name gaan focussen op de praktijk van Risk Assurance, middels een Inhouse Dag bij ons op kantoor. Laat je meenemen in de wereld van innovatie en digitalisatie. Wij leren jou graag kennen!

Bij EY Risk Assurance vinden wij ons vak het mooiste dat er is. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan uit IT-Audit werkzaamheden: het beoordelen van de beveiliging, en effectiviteit van IT. Doordat bedrijven IT-systemen steeds breder inzetten, is ons werkveld heel dynamisch. In deze rol leer je bedrijven in al hun facetten kennen en ben je in staat jouw kennis toe te passen in verschillende sectoren.

De uitdaging

Als IT-auditor beoordeel je de beveiliging, en effectiviteit van de IT-systemen en -processen, vaak ter ondersteuning bij de jaarrekeningcontrole. Je werkt samen met de financiële auditors in compacte teams bij een veelheid van klanten in diverse sectoren. Je gaat in gesprek met de klant en duikt de systemen in om zo deze systemen en de financiële administratieprocessen kritisch te beoordelen op betrouwbaarheid Je beweegt je op het snijvlak van bedrijfskunde, IT en Finance. Je zult je kennis van deze drie vakgebieden in snel tempo uitbreiden en de steeds belangrijkere schakel worden tussen finance en IT.

Jouw verantwoordelijkheden

Voor deze rol zoeken wij HBO en WO afgestudeerden die kritisch en analytisch van aard zijn. Het is een vereiste dat jij beschikt over IT-kennis of -affiniteit. Het werk zal voor het grootste deel in teams worden uitgevoerd, ook samen met onze financiële auditors. Omdat het werk een steile leercurve kent is een leergierige aard en gezonde ambitie een absolute vereiste.